MVK: Hétvégi vágányzár a Vasgyárban

Hétvégi vágányzár a Vasgyárban
Hétvégi vágányzár a Vasgyárban - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – November 14-15-én (szombaton és vasárnap) üzemkezdettől kora délutánig a 2-es villamos csak a Tiszai pályaudvar – Újgyőri főtér szakaszon közlekedik.

Szombaton a Tiszai pályaudvarról 06:41-13:39 között induló kettes villamosokat érinti a vágányzár, ezek csak a Tiszai pályaudvar és Újgyőri főtér szakaszon közlekednek. A Tiszai pályaudvarról a 14:41-kor induló járat az első, amely már Vasgyár végállomásig közlekedik. A Vasgyárból a vágányzárat követően először 15:07-kor indul kettes villamos.

Vasárnap a vágányzár a Tiszai pályaudvarról való indulásokat tekintve 06:39-től 13:37-ig tart, ezt követően az első Vasgyárig közlekedő villamos a Tiszai pályaudvarról 14:37-kor, a Vasgyárból a Tiszai pályaudvarra 15:02-kor indul.

Hétvégenként, így most is villamosok helyett a Vasgyár felé az Újgyőri főtérről induló 9, 19, 21, 29, 67 és 68 jelzésű autóbuszok vehetők igénybe a villamoson érvényesített menetjegy másik végének érvényesítésével, illetve ezeken a járatokon a vasgyári szakaszon elfogadjuk az érvényes villamosbérletet is.

– Miskolc Városi Közlekedési Zrt. –