MVK: Forgalomterelés október 6-án Miskolc belvárosában

Akt.:
MVK: Forgalomterelés október 6-án Miskolc belvárosában
MVK: Forgalomterelés október 6-án Miskolc belvárosában - © Fotó: MVK
Miskolc – Október 6-án, pénteken 15:40–17:00 óra között ünnepi megemlékezés miatt lezárják a Batthyány Lajos utcát a Kazinczy Ferenc utca és a Tárkányi Béla utca közötti szakaszon, ezért a 11-es és 34-es járatok ebben az időszakban nem a megszokott útvonalon közlekednek.

A 11-es autóbusz a Bábonyi-bérc irányába nem érinti a Kazinczy Ferenc utca megállót, helyette az 1-es autóbusz Petőfi téri megállójában áll meg. Ezt követően a 11-es járat a Tárkányi Béla utcán balra fordul és eredeti útvonalán közlekedik tovább.

A 34-es járat a Bodótető irányába elkerüli a Kazinczy Ferenc utca és a Szemere kert megállót, helyette az 1-es autóbusz Petőfi téri és Dózsa György úti megállójában áll meg, majd a Kis-Hunyad utcán balra fordul, innen az útvonala változatlan.


mvk_villamos1
Miskolc - 2017. október 5-én, csütörtök estétől október 7-én, szombat hajnalig éjszakai vágányzár lesz a Thököly Imre utca és Felső-Majláth között, emiatt villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek. Csütörtök és péntek éjszaka az utolsó, teljes villamospályán közlekedő 1-es villamos ...

Illusztráció - A tanulóbérlet csak diákigazolvánnyal vagy oktatási igazolással érvényes
Miskolc - A közoktatásban, illetve a felsőoktatásban tanulóknak 2017. október 31-éig érvényesíttetniük kell a diákigazolványukat, mert csak azzal vehetik igénybe a tanulók számára biztosított kedvezményt a közösségi közlekedésben. Az, akinek tanulói jogviszonya fennáll, viszont a diákigazolványa ...