Magyarország

2010.04.08. 11:39

Choli papa felöltöztette halott fiát

<p>Sok a megválaszolatlan kérdés Daróczi Dávid öngyilkossága körül. Gyásztól megtört édesapja, Choli Daróczi József költő szerint fia nem volt depressziós, és nem érti, miért dobta el magától az életét. - Borsonline.</p>

Napok óta virraszt halott fia lelkéért csepeli otthonában Choli bácsi. A fájdalomtól és fáradtságtól elgyötört apa itt vallott a Borsonline munkatársának mély gyászáról, kínzó kétségeiről és önmarcangoló gondolatairól. Emberfeletti önuralommal, tiszteletet parancsoló méltósággal viseli szörnyű terhét, de nem szégyelli könnyeit.

Ki értesítette a fia haláláról?
Batiz András apósa jött ide éjjel egy órakor, ő mondta, mi történt. Ma sem fogom fel. Intézem a temetést, a megemlékezést, virrasztok a lelki üdvéért, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a fiam nincs többé. Amikor ki kellett választani a sírhelyét, azt hittem, összeesem. Ez felér egy tarkólövéssel.

Hogy történhetett, hogy egy életerős, sikeres fiatalember, aki megtalálta élete szerelmét, minden előzmény nélkül felakasztja magát?

Nem tudom, mi történhetett. A fiam nem volt depressziós, az anyjával nem hiszünk ebben az elméletben. Ráadásul egy héttel ezelőtt eljegyezte Claudiát, egyszerűen elképzelhetetlen, hogy eldobja magától az életét. Kértem a nyomozókat, hogy ne zárják le az ügyet. Bele szeretnék nézni az aktákba, tudni szeretném, mi történt, hogy történt, amíg én nem látok tisztán, addig nem nyugodhatok. Persze megnyugvást úgysem találok. Kettősség van bennem. Az egyik részem tudni akarja a nyers valóságot, a másik részem csak legyint, és azt mondja: minek, a fiam ettől vissza fog jönni? Ha az lenne a feltétel, hogy visszajön, bármit megtennék, nem lenne a számomra lehetetlen.
Forrás: www.borsonline.hu

Folytatás az eredeti oldalon >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!