MVK: Éjszakai vágányzár október 9-11. között Miskolcon

Éjszakai vágányzár október 9-11. között Miskolcon
Éjszakai vágányzár október 9-11. között Miskolcon - © Fotó: MVK
Miskolc – 2017. október 9-én, hétfőn, illetve 10-én, kedden éjszaka a Tiszai pályaudvar és a Centrum/Szinvapark megállóhely között; október 11-én, szerda este a Tiszai pályaudvar – Thököly Imre utca szakaszon lesz vágányzár, emiatt villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek.


Hétfő és kedd éjszaka az utolsó, teljes villamospályán közlekedő 1-es villamos Felső-Majláthról 22:35-kor, a Tiszai pályaudvarról 23:05-kor indul. Kedd és szerda hajnalban az első, teljes pályaszakaszon közlekedő 1-es villamos Felső-Majláthról 03:50-kor, a Tiszai pályaudvarról 04:05-kor indul. A villamospótló autóbuszt a Tiszai pályaudvaron a 31-es autóbusz indulóhelyén lehet igénybe venni, a Selyemrét, a Soltész Nagy Kálmán utca és a Centrum/Szinvapark megállóhelyeken pedig a villamosmegállóban.

Szerda éjszaka az utolsó, teljes villamospályán közlekedő 1-es villamos Felső-Majláthról 22:35-kor, a Tiszai pályaudvarról 22:35-kor indul. Csütörtök hajnalban az első, teljes pályaszakaszon közlekedő 1-es villamos Felső-Majláthról 03:50-kor, a Tiszai pályaudvarról 03:35-kor indul. A villamospótlót a Tiszai pályaudvaron a 31-es autóbusz indulóhelyén lehet igénybe venni, a Selyemrét és Szent Anna tér között a villamosmegállóban, a Thököly Imre utcán pedig az ideiglenes villamospótló megállóhelyen.