MVK: Béremelési ajánlat fenntartva, a közlekedés zavartalan lesz a városban

Akt.:
"A közlekedés zavartalan lesz a városban" - illusztráció
"A közlekedés zavartalan lesz a városban" - illusztráció - © Fotó: Cziffra Andrea
Miskolc – “Az elkövetkezendő napokban is zavartalan lesz a közlekedés városunkban, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. szakemberei minden fennakadás nélkül végzik feladataikat” – olvasható a Miskolc Holding csütörtöki közleményében.

A vállalat gazdasági vezetése továbbra is fenntartja a dolgozók számára korábban megfogalmazott ajánlatát a béremelésekre és az egyéb juttatásokra vonatkozóan is. Singlár Zsolt, az MVK Zrt. vezérigazgatója az alábbi tartalmú levelet küldte el a mai nap folyamán a gazdasági társaság minden egyes munkavállalója részére:

Tisztelt Kollégám!

A vállalat jelenleg is fenntartja ajánlatát a 3%-os béremelésre, a kafetériára és a prémiumokra is, miközben a karácsonyi jutalmat is kifizettük. Ugyanezt az ajánlatot minden holding vállalat elfogadta, csak az MVK szakszervezetei nem, ezért őszinte sajnálatomra jelenleg nem a nyugalmas építkezés korszakát éljük. Még nagyobb aggodalommal tölt el, hogy a szakszervezetek sztrájkra készülnek, így a dolgozók bére nem emelkedni fog, hanem a sztrájk alatt a résztvevők sem fizetést, sem kafetériát nem fognak kapni, mert a sztrájktörvény nem engedi. Úgy érzem jelen helyzetben mindenki részéről bölcsességre és tisztánlátásra van szükség.

Kollegiális üdvözlettel,

Singlár Zsolt

vezérigazgató

Miskolc, 2016. január 7.


Kapcsolódó cikkek:

MVK: Munkabeszüntetés lehet, de még nem tudják az idejét

Miskolc – Nem egyeztek meg az elégséges szolgáltatásról a sztrájkra készülő közlekedési szakszervezetek és a Holding. tovább »

Jobbik: Ha sztrájk lesz, Krizának mennie kell

Miskolc – „A miskolci Fidesz eddig 3 ezer holdingdolgozót vett semmibe, egy közlekedési sztrájk kockáztatásával már 160 ezer miskolcival teszik ugyanezt” – hangzott el Jakab Péternek, a Jobbik miskolci frakcióvezetőjének keddi sajtótájékoztatóján. tovább »

MSZP: Fizetésemeléssel kerüljék el a sztrájkot!

Miskolc – Ne az elégséges szolgáltatás mértékén vitatkozzanak az MVK-s dolgozókkal, hanem adják meg nekik azt a 3 százalékos fizetésemelést, ami jár nekik. Így el lehet kerülni a minden résztvevő, de különösen a miskolci utazóközönség számára kellemetlen sztrájkot. Minderről két MSZP-s politikus, dr. Varga László, Miskolc országgyűlési képviselője és dr. Simon Gábor önkormányzati frakcióvezető beszélt szerdán Miskolcon. tovább »

hirdetés
hirdet�s