Múzeumi manók a Papszeren – jön a retro

Múzeumi manók a Papszeren – jön a retro
Miskolc – A 12-i Manó Manufaktúra „retro játékház” lesz. Színhely: a miskolci Papszeren levő múzeumi épület. Akár kétéves gyerekeket is vihetnek. 

Becze Juli és Vágási Bogi a két „manufaktúrás”, ők működtetik a miskolci Papszeren levő múzeumi épületben a Manó Manufaktúrát, amely nemcsak a gyerekeknek szól, hanem a felnőtteknek is, tudniillik olyan kicsiket is várnak és elvarázsolnak, akik csakis szüleikkel lehetnek részesei a játéknak, szórakozásnak. (Már kétéveseket is örömmel fogadnak, le tudnak kötni.)

A mostani foglalkozás után a következő is vasárnap lesz, délelőtt 10-től délután 4-ig tart. Minden alkalommal sokféle játék, arcfestés, a legkisebbeknek szóló úgynevezett maszatolás, azután tésztaláncfűzés, miegyéb várja a gyerekeket.

A 12-i Manó Manufaktúraretro játékház” lesz. Ami a következőket takarja: gombfoci, zoknidakszlikészítés, a lányoknak gumizás (amikor a szembenálló gyerekek lábait gumi köti össze, azok fölött, között ugrál a harmadik), Gazdálkodj okosan!, macskafészek, malom és diafilmvetítés.

Akinek további ötlete, óhaja, kérdése van, annak hívását a 20/526-08-98-as telefonszámon várják.