MŰÚT és Tudásgyár

MŰÚT és Tudásgyár
MŰÚT és Tudásgyár
Miskolc – A Tudásgyár project záró konferenciájának add otthont pénteken a Miskolci Galéria, ahol az érdeklődők megtekinthetik, hogy mit is termelt eddig a Tudásgyár az elmúlt húsz hónapban.

A szervezők szeretettel várnak mindenkit a város több pontjára, ahol szerteágazó programok garantálják a kellemes időtöltést. A délután folyamán a belvárosban változó helyszíneken a Képgyár street art akciójával találkozhatunk, ahol kérdéseket tesznek fel az utca embereinek – Mi van a fal mögött? Azaz mit tud a városlakó most a Vasgyárról. Aki kissé bizonytalan abban, hogy mi is van a gyárfalak mögött annak ajánjuk figyelmébe az alábbi linket, ahol egy új webes felületen barangolhatunk az ódon vasmű falai között: http://www.vasgyari-kepgyar.hu/.

Program

  • 17h – Steel City Drummers / Dobszerda és a Factory Hanggyár bemelegítő műsora.
  • 17.45h – Tudásgyár zárókonferencia: A Hanggyár, Képgyár, Deszka, Szöveggyár, Filmgyár, Gyársztori műhelyek és tábori vezetőinek és résztvevőiek interaktív közösségi beszámolói a projekt eltelt 20 hónapjáról. Közben zene, vetítések, felolvasások, előadások teszik élményszerűvé az eseményt.
  • 19h – a Műút Szöveggyár vendégeként a Fiatal Írók Szövetsége mutatkozik be: Bósa Diana, Izsó Zita, Mészáros Márton, Korpa Tamás és Csepregi János közreműködésével.
  • 20h – Ujj Zsuzsi é Darvas Kristóf, majd a Kisavas zenekar koncertje, végül a Steel City Drummers / Dobszerda és a Factory Hanggyár zárja a programot.