Friss hírek

2008.08.30. 09:21

A Barack Obama akció az amerikai újságokba is bekerült - Black Star News

A Barack Obama-mánia az Egyesült Államokon kívül Magyarországon is tombol, ahol tállyai barackfőző kampánnyal népszerűsítették az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltjét - írta a Black Star News című New York-i újság.
Az elmúlt hétvégén ugyanis Barack for Obama vagyis Barack Obamának címmel rendeztek Tállyán barackfőző akciót az Obama által képviselt értékek népszerűsítésére. Az illinois-i szenátornak rendkívüli nemzetközi vonzereje van a fiatalság körében, jelszava, a remény és változás visszhangra talál a gazdagok és szegények között egyaránt Afrikától Ázsián keresztül Európáig - olvasható a New York-i lapban, a Black Star News cikkében. A cikk szerzőjét a tállyai ifjúsági barackkampány is arról győzte meg, hogy Obama nemcsak amerikai, hanem nemzetközi jelenség: faji különbözôségeken, gazdasági és társadalmi osztályokon átívelő vonzereje izgalmas és reménykeltő.
A szociáldemokrata értékeket valló ifjúsági szervezet, az Európai Szocialisták Pártja (PES) magyarországi aktivista szervezete találta ki a sárgabarackfőző kampányt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!