Mutatják még az utat a táblák a Science-hez?

Akt.:
A tábla alapján kereshetnénk a Science Múzeumot
A tábla alapján kereshetnénk a Science Múzeumot
Miskolc – Még januárban számoltunk be arról, hogy egy soha meg nem épülő látványosságot, a Science Múzeumot hirdetik a miskolci turisztikai táblák.

Akkor megtudtuk, a MIDMAR megbízásából kerültek ki ezek az útbaigazítók, ráadásul 3,5 millió forintból, amit a cég egy pályázaton nyert el. A táblákra kerülő téves információ oka pedig az volt – tájékoztatták lapunkat januárban –, hogy a város szeptemberben állt el a Science Múzeum megépítésétől, a táblák pedig még áprilisban kikerültek. A hiba tíz nagy táblát és három kisebbet érint, ezeken szerepelt ugyanis a Science Múzeum. Januárban azt mondták, ezeket három héten belül cserélik. Kíváncsiak voltunk, mi történt azóta.

science_tabla1-650x435

„A régi táblabetéteket már eltávolították, az új tartalom gyártás alatt áll, a beszállító erre a hétre ígérte, hogy kikerülnek a helyükre” – tájékoztatta lapunkat Nagy Júlia, a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője. Kérdésünkre, hogy miből finanszírozzák a cserét, elmondta, a MIDMAR éves karbantartási keretéből, azt azonban nem mondták, ez mennyibe kerül majd.

ÉM-NSZR


Mutatják az utat a Science-hez

Miskolc – Egy soha meg nem épülő látványosságot hirdetnek a miskolci turisztikai táblák.