Mutasd az arcod, megmondom milyen vagy!

Mutasd az arcod, megmondom milyen vagy!
Arcunk vonásaiból kiderül, milyen jellembeli tulajdonságokkal rendelkezünk. Az Ön arca vajon miről árulkodik?

Új férfi van a láthatáron? Vagy esetleg csak vacsoravendégeidről szeretnél többet megtudni annál, mint amennyit szóban elárulnak magukról? Akkor itt az ideje, hogy alaposan megvizsgáld az arcukat!
Az arcolvasás egy több ezer éves múltra visszatekintő tudományág, amely sokkal régebbi, mint a tenyér- vagy a csillagjóslás. Úgy tartották – és tartják még ma is sokan -, hogy jellemünk kiül az arcunkra, gyakorlatilag minden információ ott van a legfontosabb tulajdonságainkról, pillanatnyi lelkiállapotunkról.
Nézzük meg először a másik arcformáját! Ha kerek, akkor valószínűleg szórakoztató, pozitívan gondolkodó emberről van szó, míg ha szögletes, akkor határozott, becsvágyó jellemmel van dolgunk. Az ovális forma vezető egyéniséget takar, a szív- és háromszög alak pedig együttérző, művészi hajlamú férfit vagy nőt.

A szem

A nagy szemek a nyitott személyiségeket jellemzik, míg a kicsik zárkózottabb, de igazán cétudatosakat. A nagyon kicsi szemekkel rendelkezők azonban nem megbízhatóak. Ha a szem formája kerek, az azt jelenti, hogy az illető nagyon hűséges, kitartó, a az ovális jó humorérzékkel rendelkezik, vidám természet, a vágott pedig szigorú szabályok közt éli le életét.

Az orr

Már a méretből is sok minden kiderül, ha nagy az orra az illetőnek, akkor jószívű, ha kicsi, akkor gyengéd. Ha valakinek hegyes, akkor kicsinyes embert találtunk, míg ha görbe, akkor dominánsat vagy kapzsit. A kerek orr mindenképpen valamilyen pozitív tulajdonságot jelez, mint amilyen a jólelkűség. A vastag és kicsi orr azonban kifejezetten rossz természetet sugall.
A homlok magassága is árulkodó, az emberek évszázadok óta tartják azt, hogy a magas homlok intelligens, okos illetőre vall. Persze az alacsony homlokkal rendelkezőek se keseredjenek, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ők kevésbé

lennének birtokában ezeknek a tulajdonságoknak, inkább gyakorlatiasak!

És végül a száj

A nagyon keskeny, szinte vonalszerű ajkak rideg, ám mindenképpen szorgalmas nőre vagy férfira utalnak, míg a húsos, vastag ajkak érzéki, meleg, de lusta emberre.

Forrás: Életforma