Műszerek a mentőknek a Szerencsejátéktól

Műszerek a mentőknek a Szerencsejátéktól
Miskolc -  A mentést szolgáló orvosi műszereket vásárolt a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. egymillió forint adományából az Életmentés Alapítvány.

Az eszközöket dr. Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. ügyvezetője adta át pénteken az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) regionális igazgatójának, dr. Breitenbach Gézának.

Társadalmi felelősségvállalás

Az összegből – egyeztetve a regionális igazgatóval – egy defibrillátort, egy EKG- és két darab pulsoxymeter készüléket vásároltak, amelyeket az OMSZ Miskolci Mentőállomáson szolgálatot teljesítő esetkocsikban helyeznek el.

– A Szerencsejáték cégcsoport a társadalmi felelősségvállalás jegyében különös gondot fordít az egészségügyi intézmények, a sportegyesületek, a kulturális szervezetek támogatására – mondta el az Észak-Magyarországnak az eszközátadás alkalmából dr. Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. ügyvezetője. – Az orvosi műszerek, eszközök manapság olyan dinamikusan fejlődnek, hogy ezt a változást nehéz követni a magán- és céges adományok segítsége nélkül. A mi cégünk úgy gondolja, hogy a sokszor életeket mentő miskolci mentők munkája minden tiszteletet megérdemel, ezt is szerettük volna kifejezni az adománnyal.

ÉM-SzK
hirdetés


hirdet�s