“Műszaki Tudomány az Észak-Kelet Magyarországi Régióban 2016”

"Műszaki Tudomány az Észak-Kelet Magyarországi Régióban 2016"
"Műszaki Tudomány az Észak-Kelet Magyarországi Régióban 2016"
Miskolc – “Műszaki Tudomány az Észak-Kelet Magyarországi Régióban 2016” címmel 2016. május 25-én konferenciát rendezett a Miskolci Egyetemen a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kara, Műszaki Anyagtudományi Kara, Gépészmérnöki és Informatikai Kara, Gazdaságtudományi Kara, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottság Műszaki Szakbizottsága és a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Területi Bizottsága.

A konferencia szervezői rendezvényükkel az Észak-kelet Magyarországon és a régión túl tevékenykedő, műszaki tudományos kutatást folytató személyek számára kívántak lehetőséget teremteni az aktuális munkáik, kutatási eredményeik bemutatására, szakmai kérdéseik és felvetéseik megvitatására.

A megnyitót és plenáris ülést délután 12 szekcióban több mint száz előadás követte az alábbi tématerületeken: anyagtudomány és technológia, energetika, gazdaságtudomány, gépészet, gyártástechnológia, informatika, infokommunikáció, környezet- és földtudomány, repülőmérnöki tudomány, logisztika és mechatronika.

– Lengyel Attila, ügyvivő szakértő, Miskolci Egyetem Kancellária Hivatal Kommunikációs és PR Csoport –