boon-sportoldal

2010.10.25. 14:18

A Gyárban quadozott Miki

<p>A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rallysprint Bajnokság zárófutamát az elmúlt vasárnap Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt között rendezték meg. Egy nappal korábban az egykori LKM területén, a vasgyárban, prológon mutatta meg magát a mezőny, köztük az idei magyar quad bajnok, Kazár Miklós.</p>

"Üveges Gábor versenyrendező lehetőséget biztosított számunkra (Miki mellett többek között Tóth Demeter, Kunkli Tivadar és Benes László is motorozott - a szerk.), így mi is vívhattunk egy házi csatát a vasgyári prológon." - mondta Kazár Miklós. "Nagyon jó kis pályát jelöltek ki a szervezők, a szalagok mentén pedig hihetetlenül sokan, több ezren álltak. Nagyon tetszett a prológ atmoszférája, a meccs hangulata! A quadon elég nagy volt a tempó, nagyon oda kellett figyelnünk, ám semmiféle gondunk nem volt. Már ha az nem az, hogy mentünk volna még néhány kört... Ismét bebizonyosodott, hogy elképesztően sokan kíváncsiak a ralira, azaz Miskolcon mindenképpen van igény egy látványos, biztonságos prológra. Bízom benne, hogy a vasgyári, vagy ha úgy tetszik a "Factory prológ" hagyomány lesz, akár úgy is, hogy velünk, quadosokkal is számolnak. Köszönjük a lehetőséget!"

A prológ díjazottjai

I. kategória: Nagy Gergő - Nagy Szandra / Trabant601
II. kategória: Tompa Márk - Elek Péter / Opel Corsa
III. kategória: Markó Gergely - Balogh Bence / Suzuki Ignis
IV. kategória: Rákóczi "Tiszi" Roland - Szövördi Szabolcs "Szasza" / BMW 318IS E30
V. kategória: Tóth Márton - Barta Nándor / BMW 325 IX
VI. kategória: Krehlik Nándor - Konkoly Krisztián / Lada 2101
VII. kategória: Nagy Zoltán - Csontos Péter / Lada 2107
VIII. kategória: Sándor András - Sándor Emese / Lada 21013
IX. kategória: Kolencsik Balázs - Groholy Zoltán / Peugeot 106
X. kategória: Fenyvesi Gábor - Kemény Zsolt / VW Golf Kit Car

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!