Multimédia

2016.06.07. 18:29

6 érdekes weboldal, amiről talán nem is hallott

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Mindenkinek megvannak azok a jól bejáratott weboldalak, amelyeket minden nap felkeres. Ám a rutinszerű böngészés egy idő után unalmassá válhat, ezért most mutatunk hat olyan honlapot, amelyet érdemes a napi rutinba belevenni - <a href="http://www.impuls360.hu/6-erdekes-weboldal-amirol-talan-nem-is-hallott.html" target="_blank">írja az Impuls360.hu</a>.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Mindenkinek megvannak azok a jól bejáratott weboldalak, amelyeket minden nap felkeres. Ám a rutinszerű böngészés egy idő után unalmassá válhat, ezért most mutatunk hat olyan honlapot, amelyet érdemes a napi rutinba belevenni - írja az Impuls360.hu.

1. Gnoosic

Ha szeretne új dalokat, előadókat felfedezni, nincs más dolga, mint a Gnoosic platformján megadni három olyan zenekart, amelyet szeret, a rendszer pedig máris ajánl stílusban hasonló előadókat.

2. Coolthings

A Coolthing oldala arra szakosodott, hogy nap mint nap menő kütyüket mutasson be, mint az övcsatba rejtett szerszámkészlet, vagy a hordozható hőelektromos fagyasztó.

3. Sort by dislikes

A Sort by disklikes oldalon megnézheti, hogy egy adott Youtube csatornán melyik az a videó, amelyik a legtöbb dislike-ot kapta, valamint tájékozódhat, mit utál a videómegosztón éppen legjobban az internet népe.

4. Madeon Adventure Machine

Jó hír az elektronikus zene kedvelőinek, hogy Madison Adventure Machine felületén néhány kattintással összeállíthatják a kívánt zenét, amelyet azután végtelenítve szól a háttérben.

5. Dear Photograph

“Készíts egy fotót egy régi képről a jelenben” hangzik a jelmondata a Dear Photograph oldalának, ahol felhasználók a világ minden részéről publikálhatnak olyan fényképeket felhasználók, amelyeken egy régi fotó van ugyanabban a környezetben.

6. Lang-8

Volt már úgy, hogy megpróbált valamit lefordítani egy olyan nyelvre, amit nem ismert tökéletesen és elbizonytalanodott? A Google fordítója néha finoman szólva sem nyújt tökéletes eredményt, a Lang-8 erre kínál megoldást. A weboldalon egy rövid regisztráció után anyanyelvi lektorálást kaphatunk a kívánt szövegre, annak fejében, hogy mi is kijavítjuk mások mondatait.

Forrás: impuls360.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!