Multimédia

2008.12.16. 10:23

Már nem béta a Google Chrome böngészője

<p>A világ legnagyobb internetes keresőszolgáltatója közölte, hogy a Chrome mindössze 100 napos próbaverzió után bevált.</p>

A Google péntekre virradóan megszüntette Chrome internetes böngészőjének béta, azaz tesztverzió minősítését. Egyedülálló, hogy a Google ilyen gyorsan véglegessé minősítette a próbaverziót. Más programjait éveken át meghagyta bétának. A Gmail szolgáltatás csaknem 5 éve működik, és még mindig rajta van a béta címke.

A Chrome-ot több mint 10 millióan kezdték használni, a beérkezett visszajelzések alapján 15 módosításon esett át. A fejlesztési igazgató bejelentése szerint a böngésző elérte a tervezett gyorsaságot és stabilitást.

A Google és a Microsoft között egyre élesebb a harc. A Microsoftnak a Google keresési és hirdetési vezető posztjára fáj a foga. A Google pedig a Microsoft-birodalom legféltettebb kincseit veszélyezteti, amikor az interneten keresztül ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásként ad ugyanolyan szoftvereket, amilyeneket a Microsoft drágán árul.

  • Üdvözlőkártyák a YouTube-ról
  • Az internetes keresés nyertese: Sarah Palin
  • Az utasok termelik az áramot
  • IT/Multimédia
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!