Multimédia

2008.12.08. 09:23

Megint Britney-re kerestek rá a legtöbbször

<p>2008-ban újra Britney Spears-re kerestek rá a legtöbbször a Yahoo keresőoldalon - ezt állítja a cég kimutatása.</p>

A popénekesnő az elmúlt nyolc évben hétszer vezette az internetes keresőlistát. A kimutatás szerint egyébként a WWE nevű, pankrációval foglalkozó szervezetre kerestek rá Britney után a legtöbben a Yahoo-n. A november 4-én megválasztott új amerikai elnök, Barack Obama pedig a harmadik. A listán a találatok számának alapján ott van még az amerikai tinisztár, Miley Cyrus is, de Jessica Albára és Angelina Jolie-ra is milliók kerestek rá.

Az olimpiai kereső-kategóriát az amerikai úszó, Michael Phelps vezeti, őt követi a paraguay-i gerelyhajító és modell, Leryn Franco. A legbefolyásosabb nők közül Angelina Jolie-ra kerestek rá a Yahoo-n a legtöbben, majd az alelnökjelölt, Sarah Palin és a talkshow-királynő, Oprah Winfrey következik a sorban.

  • Az internet átalakítja az agyat
    Az emberi agy - sok ezer évi szünet után - ismét evolúciós változáson megy át, állítja egy híres amerikai idegorvos, Gary Small professzor.
  • Az Év honlapja díj nyertesei
    Kiosztották az idei Év honlapja díjakat. A zsűri a 14 első díj mellett 9 különdíjat és 22 minőségi díjat is odaítélt, a közönségdíjat a Myvip közösségi portál kapta.
  • A Google Earth segített a terroristáknak
    A múlt heti indiai terrortámadások elkövetői a műholdfelvételelek segítségével térképezték fel a terepet.
  • IT/Multimédia
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!