Multimédia

2008.09.15. 10:01

Még óvatosak a netvásárlók

<p>Egyre többen élnek az elektronikus kereskedelem lehetőségével idehaza. Egy év alatt negyven százalékkal emelkedett az interneten vásárlók száma- írja a Magyar Nemzet.</p>

A piackutató cég adatai szerint az év elején megközelítette a 700 ezer főt azok száma, akik már vásároltak a világhálón. Leggyakrabban könyvet, gépjármű-felelősségbiztosítást, ruhát, CD-t és DVD-t vesznek így, és gyakori, hogy készételt is interneten keresztül rendelnek.

Ám a tapasztalatok azt mutatják, hogy a magyarok bizalmatlansága nem csökkent, továbbra sem adják ki szívesen bankkártyájuk számát és egyéb azonosítóikat. A többség épp ezért még mindig utánvétellel fizet.

  • Lehet még fokozni a pánikhangulatot
    A napokban kezdődött nagyszabású fizikai kísérlet már így is komoly riadalmat okozott, ennek tetejébe a még egy olyan alak is feltűnt, akinek a jelenléte nem túl sok jót ígér...

  • Dupla annyi Xbox fogy az árcsökkentés óta
    Egy hét alatt 100 százalékkal növelte a Microsoft az Xbox 360 játékkonzol eladásait.

  • Szerdán is elmaradt a világvége
    Szerdán kezdődött az emberiség legnagyobb fizikai kísérlete. Még a tudósok is megosztottak azzal kapcsolatban, hogy a Nagy Hadronütköztető beindítása biztonságos-e.

  • IT/Multimédia hírek
  •  

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!