Multimédia

2008.06.09. 12:01

Érkezik az új Firefox

<p>Bár a Mozilla böngészőit eddig sem érhette különösebb bírálat, az előzetes ígéretek szerint egy minden eddginél jobb böngészővel lesz dolgunk a Firefox 3 személyében</p>

Napokon belül elérhető lesz a MozillaFirefox 3. A fejlesztők épp a minap mutatták be a Firefox 3.0 RC 2 (Release Candidate) verzióját, amely gyakorlatilag megegyezik a teljes verzióval, a Mozilla ígéretei szerint már csak az utolsó simítások vannak hátra.

Az első teszteredmények szerint az új Firefox nem csak látványosan gyorsabb, mint például a legújabb InternetExplorerbéta verziója, de kevésbé memóriaigényes is, mint  bármely konkurens böngésző.

Az RC 2 verzióban mintegy 40 hiba került kijavításra az előző verzióhoz képest, és immár semmi akadálya nincs, hogy kigördüljön végre a teljes verzió is a Mac, a Windows, és a Linux platformokra 43 különböző nyelven, köztük magyarul is természetesen.

Kapcsolódó:

  • Tüzes laptopok

  • A legtöbb vírust magunk telepítjük

  • Multimédia rovatunk további hírei

  •  

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!