Friss hírek

2008.12.04. 17:56

Minden eddigi sikert felülmúlt idén a Reklámzabálók Éjszakája

<p>Rekordszámú érdeklődő, több mint 6500 ember volt kíváncsi múlt szombaton a Reklámzabálók Éjszakájára a Budapest Congress Centerben. A főszervező szerint az idei siker is azt igazolja, hogy a közönség egyre szélesebb körben kíván hangot adni a színvonalas reklámok iránti igényének, és itthon is kialakult a tudatos reklámfogyasztó közönség.</p>

A nemzetközi és hazai reklámfilmek vetítése mellett az esti party sztárparádét és díjözönt hozott: díjat adott át Talmácsi Gábor Moto GP világbajnok, Sas István reklámfilm rendező, Herendi Gábor filmrendező, Hrutka Róbert zenész és Simon Zsolt, a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének elnöke. Az est műsorvezetője Hadházi László volt, a programban fellépett a Presidance és a NoComment táncegyüttes is.

Az idei rendezvény egyik újdonsága az volt, hogy a legfiatalabb korosztály is megmutathatta a közönségnek, szerintük milyen az igényes, szórakoztató reklám. A 18 és 30 év közötti, civil tehetségek pályaműveit a szakmai és a közéleti zsűri mellett maga a közönség bírálta.

A rendezvény reklámarca ebben az évben a mindenki által ismert Emese volt. Ennek kapcsán a szervezők Emese-hasonmás versenyt hirdettek meg. Borsos Sándor főszervező szerint még a szervezőket is meglepte a nagyfokú érdeklődés.

A Reklámzabálók Éjszakájának szervezője és jogtulajdonosa idén online kutatásba is kezdett. Az eredmények szerint a megkérdezettek leginkább azt értékelték egy reklámfilmben, ha van benne humor, rendelkezik eredeti alapötlettel, minőségi a kivitelezése és szórakoztató. A közönség alapvetően egy érdekes, ötletes és stílusában egyedülálló rendezvénynek ítélték a Reklámzabálók Éjszakáját.

A rendezvény főszervezőjének csütörtöki közleménye szerint a sok érdeklődő miatt lehet, hogy 2009-ben új helyszínt választanak a rendezvényhez. Megkeresték a szervezőket esetleges vidéki állomások beiktatásával és kisebb évközi tematikus rendezvények megtartásával kapcsolatban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!