MTK vs. DVTK – Így állhat fel a Diósgyőr Dunaújvárosban

MTK vs. DVTK – Így állhat fel a Diósgyőr Dunaújvárosban
Miskolc – A szombaton 18 órakor kezdődő MTK Budapest – Diósgyőri VTK NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek.

A két csapat nem tud a lehető legjobb összeállításában pályára lépni, az MTK-nál a gól­erős Torghelle mellett több játékos is sérüléssel bajlódik, míg a DVTK-nál a korábbi sérültek, Kitl, Halmai és Németh M. mellett Tamás M. és Barczi sárga lapos eltiltása miatt nem játszhat. A Diósgyőr gondjait fokozza, hogy a legutóbbi meccsen megsérült és emiatt lecserélt Lipták játéka is kérdéses.


Ön mit tippel az MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésre?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Egervári Griffiths-ről

Szóba került az is, hogy Egervári Sándor mostanában nélkülözi az elefántcsontparti Georges Griffiths-t, és hogy megválni készül tőle.

– Az idegenlégiósok száma ebben a bajnokságban átírta a szakemberek lehetőségeit, ennek egyik áldozta korábban Grumic volt, ő most megelőzte Griffiths-t használhatósága terén, most ő van ott negyedikként, Griffiths pedig hátrébb szorult. De utóbbi is igazolt játékosunk, fizikailag jó állapotban van, és tudtommal a szerződése még két évig él.

A DVTK várható kezdőcsapata: Rados – Okuka, Lipták (James), Kovács G., Nemes – Elek, James (Egerszegi) – Bacsa, Bognár, Koman – Novothny.

Az MTK – DVTK mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton 18 órától a Borsod Online-on: dvtk.boon.hu.










hirdetés










hirdet�s