MTK vs. DVTK – Így állhat fel a Diósgyőr Angyalföldön

A 3. fordulóban így állt fel a DVTK a Videoton ellen
A 3. fordulóban így állt fel a DVTK a Videoton ellen - © Fotó: Homoky György
Miskolc – A szombaton 18 órakor kezdődő MTK Budapest – Diósgyőri VTK NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek.

A Diósgyőrben Husic, Nikházi, Ho-Young és Griffiths sérült, rájuk a fővárosban nem számíthat Bekő Balázs. Az Illovszky stadionban szombaton 18 órakor kezdődő MTK – DVTK meccsről élőben tudósítunk portálunkon: dvtk.boon.hu.


Ön szerint mi lesz az MTK - DVTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A DVTK várható kezdőcsapata:

Antal – Okuka, Lipták, Kovács G. (Tamás), Nemes – Egerszegi, Kitl (Németh) – Barczi, Koman, Bacsa – Grumic (Takács).

MTK vs. DVTK – Aki ezek után kihagyná Komant, az idióta

Miskolc – Szombaton 18 órától Budapesten, az Illovszky stadionban az MTK Budapest vendége lesz a Diósgyőri VTK. A mérkőzésről élőben tudósítunk. tovább »

Nemes Milán: “Az MTK ellen nyerni megyünk”

Miskolc – “Azt hiszem, jól feltérképeztük a gyengeségeiket, azokat szeretnénk kihasználni” – nyilatkozta Nemes Milán az MTK – DVTK mérkőzés előtt. tovább »

Egerszegi: Visszaszerezni a szurkolók bizalmát

Miskolc – “Ezzel a mentalitással úgy érzem, nagy esélyünk van a sikerre” – nyilatkozta Egerszegi Tamás az MTK – DVTK meccs előtt. tovább »

Labdarúgó NB I – Összecsap a címvédő és az ezüstérmes

Budapest, 2015. augusztus 7., péntek (MTI) – A címvédő Videoton és az előző idényben ezüstérmes, jelenleg listavezető Ferencváros székesfehérvári összecsapása ígérkezik az egyik legérdekesebb találkozónak a labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi negyedik fordulójában. tovább »









hirdetés










hirdet�s