„Az egy pont egy dobogóra esélyes csapat ellen minimálisan elfogadható”

Akt.:
„Az egy pont egy dobogóra esélyes csapat ellen minimálisan elfogadható”
Budapest, Miskolc – „Egyik csapat sem tudott fogást találni a másikon” – mondta Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az MTK Budapest elleni 0-0-s idegenbeli döntetlent követően.

Teodoru Vaszilisz (MTK Budapest): – Ha most kezdődne a bajnokság, a Diósgyőr az élmezőnyben lenne, ez biztos, mert jó kezekben van a csapat. Az első félidőben frissek voltunk, de nem találtuk meg azt a bizonyos ösvényt, szerencsére a Diósgyőr se. Két kulturált csapat játszott ma, és egyik sem talált fogást a másikon, mert mindkettő koncentrált volt védekezésben.


Egervári Sándor (Diósgyőri VTK): – Két fegyelmezett csapat volt ma a pályán, és igazából egyik csapat sem tudott fogást találni a másikon. Az első félidő végén talán, de ezek a helyzetek kimaradtak, így igazságos a döntetlen. Számunkra az egy pont egy dobogóra esélyes csapat ellen minimálisan elfogadható. Gratulálok az MTK-nak az eddigiekhez, a nagyszerű tavaszhoz.


BOON-ÉLŐ – MTK vs. DVTK 0-0

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 27. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest vendégeként lépett pályára szombaton 18.00-tól Dunaújvárosban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!
hirdetés


hirdet�s