MSZP: Nincs tovább hátrálni!

Akt.:
Budapest, 2016. február 23. Lukács Zoltán, a Magyar Szocialista Párt alelnöke (j2) és Nyakó István volt MSZP-s országgyűlési képviselő Budapesten, a Nemzeti Választási Iroda épülete előtt 2016. február 23-án. A párt újra megpróbálja benyújtani a Nemzeti Választási Irodánál a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kérdését, miután a Kúria ma dönt arról, átengedi-e az előtte fekvő, a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kérdést. A bejáratnál egy másik csoport, amely szintén beadvány benyújtására készül.
Budapest, 2016. február 23. Lukács Zoltán, a Magyar Szocialista Párt alelnöke (j2) és Nyakó István volt MSZP-s országgyűlési képviselő Budapesten, a Nemzeti Választási Iroda épülete előtt 2016. február 23-án. A párt újra megpróbálja benyújtani a Nemzeti Választási Irodánál a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kérdését, miután a Kúria ma dönt arról, átengedi-e az előtte fekvő, a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kérdést. A bejáratnál egy másik csoport, amely szintén beadvány benyújtására készül. - © MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Miskolc – „Nincs tovább hátrálni! Az ellenállás most már nemcsak joga, hanem kötelessége is egy magyar demokratának. A keddi szégyenletes budapesti események is megerősítenek abban, hogy minden demokratának ki kell állnia a szabadság, a sajtószabadság, a jogállamiság mellett. Erre Miskolcon alkalmat jelent a március 14-i hagyományos fáklyás felvonulás, amelyet az MSZP minden évben, így idén is megszervez. Erre várjuk a demokrácia iránt elkötelezett miskolciakat, s mindenkit, szerte a megyéből, országból” – fogalmazott dr. Varga László, az MSZP megyei elnöke és dr. Simon Gábor önkormányzati frakcióvezető.

Hangsúlyozták: a demokrácia legvégső megcsúfolása az, hogy a hatalom verőlegények bevetésével akadályozza meg az MSZP-t egy népszavazási kezdeményezés benyújtásában. „Olyan népszavazási kezdeményezésről van szó, amelyet a boltok vasárnapi zárva tartásának eltörlése érdekében nyújtottak volna be kedden, s amely az emberek jelentős többségének támogatását élvezi” – ismertették.

ÉM
hirdetés


hirdet�s