MSZP: „Miskolci acélmű: csak PR-kampány volt?”

Miskolc – Teszi fel a kérdést dr. Varga László miskolci szocialista országgyűlési képviselő, aki szerint a kormányzatnak és a városvezetésnek sürgősen tisztáznia kell, támogatja-e, segíti-e a projekt megvalósítását.

„Vagy jelentse be a kormányzat és a miskolci városvezetés, hogy közönséges politikai PR-kampány volt a diósgyőri acélgyártás újraindítása, s ők maguk igazándiból nem is támogatják a projektet, vagy álljanak ki teljes mellszélességgel a beruházás mellett. Az viszont nem megy, hogy a meglévő problémákat agyonhallgatják, az ügyben felmerülő kérdésekre nem adnak érdemi választ, miközben pénz nincs, a beruházás nem halad. A diósgyőriek ennél sokkal többet érdemelnek” – fogalmazott sajtótájékoztatóján. Dr. Varga László hétfőn interpellált a parlamentben. A szocialista politikus felhívta a figyelmet arra, hogy a diósgyőri acélgyártás újraindítása nem csupán a miskolci ipari kultúra feltámadását jelentené, de évi 90–100 milliárdos árbevételt jelentő munkahelyteremtő beruházás is.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s