MSZP: miért játszik a Fidesz Miskolc ellen?

Akt.:
Miskolc – „Ép ésszel felfoghatatlan, hogy miért Miskolccal akarja kifizettetni a fideszes városvezetés a fészekrakók miatt bajba került társasházak elmaradt bevételeit akkor, amikor mindezt állami pénzből, a kormányzati sikerpropagandára fordítható összeg egy részéből is meg lehetne tenni” – fogalmazott Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője.

Mint arról lapunk is beszámolt két miskolci szocialista országgyűlési képviselő, Gúr Nándor és dr. Varga László 500 millió forintot fordítana az idei központi költségvetésből a miskolci társasházak konszolidációjára. A Fidesz-KDNP viszont Otthonvédelmi Alapot hozna létre, ugyanezen célból, önkormányzati pénzből.

A szocialista frakcióvezető szerint: „Dr. Kriza Ákosék 4 év alatt elérték, hogy mára már szinte minden önkormányzati cég veszteségesen működik, a városban derékig ér a fű, az utak kátyúsak. De minden problémára az a városvezetés válasza, hogy szűkösek az önkormányzat lehetőségei. Ezek után közlik, hogy az MSZP ne akarjon állami pénzből segítséget nyújtani a miskolci társasházaknak, azt majd megoldja önerőből az önkormányzat. Joggal vetődik fel a kérdés: miért játszanak Miskolc ellen?”

ÉM