MSZP majális a Városligetben

Az MSZP idén is a Városligetben tartja majális-rendezvényét. A Napozó réten beszédet mond Mesterházy Attila a párt frakcióvezetõje és Horváth Csaba, a szocialisták fõpolgármester-jelöltje is.

A helyszínre látogatók koncerteket hallgathatnak, vért adhatnak és az egészségügyi kamion szolgáltatásait is igénybe vehetik..
A programok délelõtt 10 órakor kezdõdnek. A párt vezetõ politikusai délben szólalnak fel. A Független Hírügynökség városházi forrásokból úgy értesült, hogy Horváth Csaba a BKV-val kapcsolatos bejelentésre készül. Ebben várhatóan azt a tervezetet ismerteti, amely szerint a fõvárosiak ingyenesen használhatnák a budapesti tömegközlekedést. A bevételeket a dugóadóból befolyó összegbõl pótolnák.

Az MSZP majálisán koncertet ad: MC DC, Csikó Szabolcs, Somló Tamás, Princess, Dzsungel Könyve, Irigy Hónaljmirgy, Roy és Ádám. A programok között szerepel még a Közéleti Kávézó, Budapesti sátor, Zöld sátor, Egészségügyi kamion, Véradó sátor, Societas sátor, Népszava sátor, Légvár és Vidámpark is.
– Független Hírügynökség –