BOON - Sport - NB III.

2016.03.06. 18:01

Labdarúgó NB III - „Az első félidei játékunk megpecsételte a sorsunkat”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 21. fordulójában három megyei csapatunk szerepelt vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 21. fordulójában három megyei csapatunk szerepelt vasárnap.

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Debreceni VSC tartalék 1-4 (1-4)

Tiszaújváros, 70 néző. V.: Csontos.

Tiszaújváros: Tóth Cs. - Horváth (Polényi), Czégel, Fodor, Molnár L., Kovács P., Bussy, Kerekes, Hussein (Varga Z.), Kovács Sz. (Katona), Angyal. Edző: Bocsi Zoltán.

DVSC tartalék: Rácz - Nagy Z., Kinyik, Ludánszki, Barna, Bereczki, Berdó, Sándor (Vincze), Kondás (Nagy A.), Kertész, Bíró (Dombi). Edző: Szatmári Csaba.

G.: Kovács P., ill. Kertész (2), Bereczki, Ludánszki. Jók: senki, ill. Kertész, Bíró, Bereczki.

Bocsi Zoltán: - Az első félidei játékunk megpecsételte a sorsunkat. A másodikban hiába javultunk fel, már nem tudtunk változtatni az eredményen.

Szatmári Csaba: - Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést. A másodikban már nem tudtunk gólt lőni, de így is megérdemelten nyertünk.


Tállya KSE – Diósgyőri VTK tartalék 0-4 (0-2)

Tállya, 150 néző. V.: Sándor.

Tállya: Tarr – Tóth Sz. (Tóth T.), Bihari, Németh D. (Orosz), Molnár Zs., Nyitrai, Németh B., Tóth A., Mihálszki Cs. (Horváth Benjámin), Horváth Bence, Ondó. Edző: Pachinger János.

DVTK tartalék: Zöldesi - Eperjesi, Csicsvári, Mahalek, Kádas (Galambosi), Kövér, Szabó, Oláh, Balogh, Grumic (Boros), Ternován (Icsó). Edző: Sütő Szilárd.

G.: Kövér, Oláh, Grumic, Tóth A. (öngól). Jók: Tarr, Bihari, ill. az egész csapat.

Pachinger János: – Minden tekintetben felülmúltak minket a vendégek, győzelmük megérdemelt.

Sütő Szilárd: - Irreális körülmények között játszottuk le a mérkőzést, ahol a DVTK mezét nem a plázacicák, hanem a dolgos iparosok vették fel. Megérdemelten győztünk ilyen arányban is, nagyon büszke vagyok a csapatomra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!