MSZP: gyerekes depressziókampány a Fidelitas matrica-mozgalma

Az MSZP szerint a Fidelitas nyári matrica-mozgalma egy újabb színvonaltalan politikai megnyilvánulás és vásári megoldás. Vélhetően valamennyi felnőtt politikus szabadságon van a Fideszben, máskülönben nem jöhettek volna elő ilyen gyerekes kezdeményezéssel – írta csütörtöki közleményében Nyakó István, az MSZP szóvivője.

A szóvivő szerint az újabb depressziókampány is hatástalan marad, ahogyan megbuktak vele 2006-ban is. A Fidelitas kiscsoportjai nyugodtan elindulhatnak és felragaszthatják matricájukat minden megújult iskolára, megépült autópálya-szakaszra, rendbehozott városközpontra, kiépített csatornahálózatra, modernizált egyetemi központra, korszerűsített kórházra, újonnan avatott gyártócsarnokra, amelyek az MSZP vezette kormány közreműködésével valósultak meg az elmúlt években – olvasható a közleményben.

Mint arról a Független Hírügynökség beszámolt, a Fidesz ifjúsági szervezete, a Fidelitas csütörtökön jelentette be, hogy “Gyurcsány a hibás” elnevezésű csoportot hoztak létre. Jövő hétfőtől ilyen feliratú matricákat osztogatnak majd azért, hogy aki egyetért velük, ragassza fel azokat jól látható helyekre. A Fidelitas szerint ugyanis soha nincs arra válasz, hogy a kudarcokért, a félig vagy teljesen meghiúsult tervekért ki a felelős. Pedig szerintük egyértelmű a válasz: Gyurcsány Ferenc a hibás.