MSZP: folytatni kell a reformokat

Molnár Lajos
Molnár Lajos
Az MSZP országgyűlési képviselőcsoportja köszönetet mond Molnár Lajos távozó miniszternek, mert a betegek érdekében bátran vágott neki a szükséges változtatásoknak.

Lendvai Ildikó hozzátette: az MSZP ezután is partner lesz a reformok végrehajtásában, hiszen ez a betegek érdekeit szolgálja. Az MSZP közleménye szerint a most leköszönt miniszter sok konfliktust vállalt, de valódi ellenfele mindig az igazságtalanság és a betegek kiszolgáltatottsága volt. A párt szerint Molnár Lajos elszántsága és kitartása kellett ahhoz, hogy a közösen vállalt reformok, a megszokás és a részérdekek ellenében is elinduljanak.

A frakció partner

A szocialista frakció, ahogy eddig, ezután is partner a reformok végrehajtásában, ezért kezdeményezően részt vesz az ellátó rendszer átalakításához szükséges finanszírozási újításokban és a biztosítási rendszer átgondolásában, a biztosítottak számára átlátható rendszert nyújtó valódi társadalombiztosítás megteremtésében – áll a közleményben.

Kapcsolódó cikkek:

MDF – időszerű volt Molnár távozásafuggetlen 17:39
Az MDF szerint időszerű volt Molnár Lajos távozása. Az ellenzéki párt hozzáteszi: ha ez előbb történik meg, az többet segített volna az egészségügyön.

A gyógyszerészek üdvözlik Molnár lemondásátfuggetlen 16:45
A Magyar Gyógyszerész Kamara (MGYK) üdvözli Molnár Lajos távozását a kormányból. A kamara úgy látja, hogy a lemondás egyenes következménye a miniszter és szakma, a miniszter és a társadalom közötti konfliktusnak – derül ki a MGYK szerdai közleményéből.
Rendkívüli ülés Molnár Lajos lemondása utánfuggetlen 16:41
Budapest – Kóka János szerda estére összehívta az SZDSZ rendkívüli ügyvivői testületének (ÜT) ülését, miután Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elfogadta Molnár Lajos lemondását.
KDNP: Személyes siker Molnár Lajos lemondásafuggetlen 16:05
Személyes sikernek is tekinti a KDNP Molnár Lajos lemondását, mivel az azután következett be, hogy a legkisebb ellenzéki párt szerdán délelőtt felszólította erre – mondta el Halász Zsuzsa, a párt szóvivője.További hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek