MSZP: Csöbör Katalin, a Fidesz egyik miskolci csinovnyikja

Miskolc – Azt állította szerdán Csöbör Katalin, hogy azért nem támogatja a gyermekéhezés felszámolását célzó nemzeti minimum programot, mert azt az ellenzék is támogatja.

Mindezt az a Csöbör Katalin jelenti ki, akinek a miskolciak egy jelentős részét, illetve több városkörnyéki település lakóit kellene képviselnie a parlamentben. Akinek az lenne a feladata, hogy megoldást találjon egy olyan választókerület gondjaira, ahol valóban nagyon sok gyerek éhezik és nyomorog.

Szerdai szavai azt igazolják, hogy Csöbör Katalin nem választópolgárai, a rászoruló miskolciak és városkörnyékiek, hanem az állampártként viselkedő kormányzópárt, az országot szisztematikusan kifosztó, a gyengéket eltipró, a valódi kormányzás helyett gusztustalan sikerpropagandát bemutató, orwelli módszereket alkalmazó Fidesz érdekeit szolgálja.

Csöbör Katalin szerdán végérvényesen bebizonyította képviselői alkalmatlanságát. Nem több mint a Fidesz egyik miskolci csinovnyikja.

Sajnos hiába is követelnénk a lemondását: a csinovnyikok nem szoktak lemondani.

– Az MSZP miskolci szervezete –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s