MSZP: a semmiért ne kelljen szemétdíjat fizetni!

Miskolc – „Ha a Fidesz benyújt egy olyan törvénymódosító javaslatot, amely lehetővé teszi, hogy a családi vállalkozások bizonyos esetekben mentesülhessenek a szemétszállítási közüzemi szerződés kötelező megkötése alól, akkor azt az MSZP támogatni fogja” – mondta Gúr Nándor MSZP-s országgyűlési képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Míg Suskó Viktor, az MSZP szerencsi elnöke arról beszélt: „Az a gond, hogy ettől az évtől kezdve szemétszállítási közüzemi szerződést kell kötniük a szolgáltatóval azoknak a cégeknek is, amelyeknek a székhelye például egy már közüzemi szerződéssel rendelkező magánszemély házában található. Egy ilyen cég többnyire a háztulajdonos családi vállalkozása, ezért is található ott a székhely. Azzal természetesen nincs baj, ha a cég a működése valóban szükségessé teszi a szemétszállítási szolgáltatás megrendelését, a baj az, ha a tevékenység alapján erre nem lenne szükség” – mondta.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s