MSZP: A miskolci testület álljon ki a tanárok, diákok mellett!

Miskolc – „Határozattal támogassa Miskolc közgyűlése a Herman Ottó Gimnázium közalkalmazotti tanácsa által megfogalmazott, az iskolák működésének javítása, a diákok terheinek csökkentése érdekében közzétett követeléseit” – az erről szóló indítványt a miskolci demokratikus ellenzék képviselői már be is nyújtották.

Minderről dr. Simon Gábor, az MSZP frakcióvezetője és dr. Tompa Sándor, a DK önkormányzati képviselője beszélt szerdán. „A miskolci önkormányzati képviselők most példát mutathatnak az ország más testületeinek, amikor kijelentik, egyetértenek a tanárok által megfogalmazott pontokkal, támogatják a kezdeményezésüket, mert számukra fontosabb a gyermekek jövője, mint a pártpolitika. Ha a most benyújtott határozati javaslatot sem támogatják, akkor végképp bebizonyítják, hogy miskolciak ezreinek, tízezreinek véleményét veszik semmibe” – hangoztatták tájékoztatójukon a képviselők.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s