MSZP.: a Mikom helyett a miskolci családokra költsék a 250 milliót!

Miskolc – A miskolci oktatási és üdülési alapra, kedvezményes buszbérletekre, a miskolci családok támogatására fordítaná az MSZP azt a 250 millió forintot, amit a városvezetés a Miskolci Kommunikációs Kft. fenntartására adna 2016-ban.

Az erről szóló költségvetési módosító indítványokat már be is nyújtották. Minderről dr. Varga László országgyűlési és dr. Simon Gábor önkormányzati frakcióvezető beszélt hétfőn. Elmondták: a Mikom által közpénzből működtetett városi médiumok botrányos módon foglalkoztak a pedagógustüntetéssel, a jogos béremelést követelő, megbüntetett társukért demonstráló MVK-sok akciójával. „Hazug, lejárató, gunyoros cikkek, tudósítások jelentek meg az említett médiumokban ezekben az ügyekben, a cél az volt, hogy a hatalom szándékainak megfelelően megalázzák a véleményükért és elveikért kiálló miskolci embereket. Ez nem közszolgálat, hanem szimpla pártpropaganda” – jelentette ki Varga László.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s