MSZP: A Fidesz show-műsor helyett kormányozzon!

A kormány cselekvőképtelenségét próbálja leplezni a Papcsák Ferenc és Budai Gyula által rendezett show-műsorral – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Kormos Kata, az MSZP szóvivője.

A szocialisták felszólítják a kormányzó pártot, hogy pótcselekvés helyett inkább kormányozzon.

A kormány nem az ország valódi problémáival foglalkozik, szemfényvesztéssel próbálkozik, de a Papcsák Ferenc, Budai Gyula és Varga Mihály nevével fémjelzett “tényfeltárás” havi 50 millió forintjába kerül az adófizetőknek – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Török Zsolt. Az MSZP szóvivője egyebek mellett arra vár választ a Fidesztől, hogy Budai Gyula miniszterelnöki megbízott ügyvédi irodája ellenjegyzett-e olyan szerződést, amelyen egy halott ember aláírása szerepelt. A szocialisták az elszámoltatási kormánybiztossal kapcsolatban arra lennének kíváncsiak, hogy Papcsák Ferenc kötött-e szerződést fideszes vezetésű önkormányzatokkal jogi tanácsadásra és közbeszerzési értesítők készítésére.

A szocialisták felszólítják a kormányt arra, hogy show-műsor helyett a devizahitelesek problémájának megoldásával, illetve a pedagógusoknak beígért béremelésével foglalkozzon. Az MSZP szerint a kormány az önkormányzati választásokig csak pótcselekvést végez és október 3-a után jön majd a feketeleves.
– Független Hírügynökség –

 
hirdetés


hirdet�s