MSZP: a Fidesz képtelen a fiatalokhoz szólni

Budapest, 2015. augusztus 13., csütörtök (MTI) – Az MSZP szerint a Fidesz képtelenné vált megszólítani a fiatalokat, ezért méltatlanná vált arra, hogy a párt elnevezésében rájuk hivatkozzon.

Erről Bárány Balázs, a szocialisták elnökségi tagja beszélt csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Hangsúlyozta, a Fidesz szerdán a “füle botját sem mozdította” az ifjúság világnapján. “Arra nem telt tőlük, hogy annyit mondjanak a magyar fiataloknak, hogy szevasztok” – fogalmazott.

Az MSZP elnökségi tagja szerint a Fideszt huszonöt évvel ezelőtt lelkes, tenni akaró fiatalok alkották, akik egy idejét múlt, rossz rendszer ellen harcoltak és azért, hogy Magyarország demokrácia legyen.

“Mára pedig azt látjuk, hogy ők váltak azokká, akik ellen huszonöt évvel ezelőtt harcoltak” – mondta Bárány Balázs, példaként említve, hogy szerinte a kormánypártiak jelenleg “urizálgatnak”, vadászni járnak, “stadionokat építenek a saját kertjükbe”, továbbá “megmondják a magyaroknak, mikor kell vásárolni”.

A szocialista politikus szerint mindezek miatt nem csoda, hogy fiatalok “tömegével menekülnek külföldre”, miközben a Fidesz semmit sem tud kínálni nekik.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s