Asztrológia

2013.01.23. 10:37

Napi horoszkóp - szerda 2013.01.23.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A kritikákkal bánjon a mai napon takarékosan. A nyelve csípős lehet, amely most könnyen vezethet veszekedéshez, mellyel kár lenne ezt a remek szerdai napot megmérgezni. Hallgassa meg inkább mások véleményét és különösen partnerétől ne vegye zokon, ha más úton járna, mint ahogyan azt Ön elképzelte. Akár még egy izgalmas kaland kezdete is lehet, ha kivételesen rá hallgatva valami új irányba indulnának el közösen.

Bika

04.21-05.21

Fordítson különösen nagy hangsúlyt arra, hogy a lelki egyensúlyát megőrizze. Ezzel megelőzheti, hogy a belső békéje felboruljon és nagyobb feszültségek esetén felbosszantsa magát. Így ha valaki bosszantaná, esetleg direkt provokálná, hagyja egyszerűen figyelmen kívül és maradjon higgadt. Meglepődve fogja tapasztalni, hamar érdektelenné válik azok szemében, akiket más sem éltet, mint Önt bosszankodni lássák.

Ikrek

05.22-06.21

A csillagok ma különösen az érzelmi életét korbácsolják fel. Sajnos ez nem feltétlenül pozitív, mert hajlamos lesz az akaratát akár erőszakos úton is érvényre jutatni. Különösen veszélyes lehet ez a partnerkapcsolatában. Természetesen nem kell az érzelmeit eltitkolni, de forduljon megértéssel párja felé, ha ő más véleményen lenne. Kövesse, a lassú víz, partot mos elvet. Ha most enged, holnap elérheti a céljait nála.

Rák

06.22-07.22

Rég elfeledett érzések támadnak Önben. Újra szerelmesnek érzi magát, és még magának sem tudja megmagyarázni az érzést. Egész nap csak arra vár, hogy hazaérjen és megölelhesse párját. Felejtsen el minden tabut, küldjön neki napközben sms-t, e-mailt. Ez segít neki is abban, hogy Önre hangolódva várja az estét, amikor már csak ketten vannak ébren. A ma esti beszélgetésük a régi időket varázsolja otthonukba, mintha újra kézen fogva andalognának az utcán.

Oroszlán

07.23-08.23

Ma próbáljon nem beszorulni a négy fal közé. Ragadjon meg minden lehetőséget, hogy kimozdulhasson. Ha a munkahelyéről nem is tud szabadulni, keressen változatosságot a munkájában. Ha más nem, rendezze át az íróasztalát, már ez is olyannyira feldobja, mintha egy hosszú nyaralásról tért volna vissza. Este bízza a gyermekeket a nagyszülőkre és partnerével menjenek moziba, színházba. Régen volt már módjuk kettesben eltölteni egy estét.

Szűz

08.24-09.23

A mai napon két dolgot mindenképpen meg kell tennie. Elsősorban a partnerét komolyan venni, de ami még ennél is fontosabb, átölelni és biztosítani arról, hogy Ön még mindig szereti. Ha kimondja, amit érez, Ámor nyila újra szíven találja mindkettőjüket. Kényeztesse kedvesét, kezdje azzal, hogy meglepi valami kis aprósággal. A mai nap új lendületet ad a kapcsolatuknak és elmélyíti az érzelmeiket.

[poll id="4"]

Mérleg

09.24-10.23

A mai napon csak annyit kap, amennyit ad. Amennyiben sikerül barátsággal, nyitottsággal közeledni az emberek felé, akkor ott szívesen látják, mosolyognak Önre és készséggel állnak a szolgálatára. De ha Ön ideges, passzív, ne várjon segítséget a problémái megoldásához. A kisugárzása oly erős, mely mindenkit magával sodor, nem képesek megtörni vagy áthatolni rajta. Így fordítson különös figyelmet arra, hogy nyitott szívvel forduljon embertársai felé.

Skorpió

10.24-11.22

Nem bánik kesztyűs kézzel a környezetében élőkkel. Megszokták Öntől, hogy a véleményét nem rejti véka alá, de az, hogy most ily nyersen fogalmazza meg, meglepődést vált ki. Sajnos elkerülhetetlen, hogy kendőzetlen kritikájával megbántja a kollégáit. Pedig ha hallgatna a megérzéseire, pontosan tudhatná, kivel milyen hangnemet üthetne meg ahhoz, hogy célt érjen, ám mégsem legyen bántó.

Nyilas

11.23-12.21

A csillagok ma különösen az érzelmi világát befolyásolják. Nyitott szívvel indul neki a napnak és ez új ismeretségeket hoz. Régen tett ilyet, de az utcán leszólít egy idegent és beszélgetésbe elegyedik vele. Még önmagát is meglepi a merészsége. Bár csak az időt kérdezte meg tőle, mégis kellemes beszélgetésbe elegyednek, fél óra után már úgy érzik, ezer éve ismerik egymást. Őrizze meg ezt a nyíltszívűségét estig, partnerét is elvarázsolhatja, ha Önt ily felszabadultnak látja.

Bak

12.22-01.20

A mai napon kifejezetten erőszakosan viselkedik. Ez komoly nézeteltérésekhez vezethet. Próbáljon meg belátóbban és előzékenyebben közeledni a környezetéhez. Kompromisszumkészséggel biztosan nem csinál rossz vásárt, viszont szimpátiára lelhet. Különösen a partnerével szemben ne mutassa magát rendíthetetlennek, mert ha most mindenáron arra törekszik, hogy a saját akaratát érvényesítse, könnyen visszafordíthatatlan folyamatokat indíthat el.

Vízöntő

01.21-02.19

Különböző olyan kihívásokkal kell a mai napon szembenéznie, melyek alaposan lemerítik az energiáit. Így aztán a hangulata a mélyponton van. Most van igazán szüksége a pozitív gondolkodására és az optimista beállítottságára. Egy mosollyal az arcán mindent könnyebb elfogadni. Mindemellett nem szabad elfelednie, hogy számíthat a családi hátterére, megértéssel és nagy türelemmel veszik Önt körül.

Halak

02.20-03.20

A nap az Ön kénye és kedve szerint alakul. A munkahelyén nem támasztanak teljesíthetetlen elvárásokat és most nem is kell kapkodnia. A délutánja pedig már-már irigylésre méltó. Este még azt is megengedheti magának, hogy éljen a hobbijának. De semmiképpen ne hanyagolja el a partnerét. Ne tekintsen úgy rá, mint aki magától értetődően az élete része, szakítson arra is időt, hogy egy kicsit kényeztesse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!