Mozipremier: Faterok motoron

Motor - Illusztráció
Motor - Illusztráció
Mit tesz az amerikai átlagpolgár, ha unni kezdi mindennapjait a fűnyírással és a barbecue-partikkal együtt? Természetesen motorra száll, és nekivág az USA-t átszelő végtelen országutaknak.

Így tesz Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence és William H. Macy is Walt Becker legújabb vígjátékában.

A középkorú baráti társaság tagjai torkig vannak munkájukkal, és azzal, hogy éjt nappallá téve családfői kötelességüket kell ellátniuk. Felkapják tehát a bőrszerkót és nekivágnak a nagy útnak, annak ellenére, hogy hátsó felük sokkal inkább szokott tévénéző szófához, mint motorhoz. Hamarosan rá kell döbbenniük, hogy ez az utazás sokkal többet tartogat számukra, mint amit remélni mertek: minden szerencséjükre és találékonyságukra szükségük lesz. Különösen a Del Fuegos motoros bandával szemben, akik rendkívül jól szórakoznak a négy városi puhány felbukkanásán. Doug, Woody és társai viszont nem hagyják eltántorítani magukat, életük legnagyobb kalandját nem teheti tönkre senki…

Izgalmasan hangzik? Az is! Játsszon az Észak-Magyarországgal és nyerjen jegyet a premier előtti vetítésre! A játékszelvényt keresse a szombati újságban, a további részleteket pedig a jövő heti lapszámokban!