Mozgás az életünk – Táncgála

Mozgás az életünk – Táncgála
Tiszaújváros – A Tiszaújvárosi DSE gimnasztráda csapatának 16. születésnapja alkalmából 2012. május 16-án 18 órától rendezi meg a „Mozgás az Életünk” cím  Táncgáláját a Derkovits Kulturális Központ színháztermében.

A Gála fővédnöke Bráz György, Tiszaújváros polgármestere. A két felvonásos lenyűgöző táncműsor keretében a sportolók a legsikeresebb produkcióik mellett előadják a legújabb repertoárjukat is. A látványos és szórakoztató táncgálán minden sportoló fellép óvodásoktól felnőttekig egyaránt. Új zenék, új koreográfiák, új ruhák, eddig még nem látott produkciók, szólótáncok, meglepetés videó teszi különlegessé az idei gálát.
Az első felvonásban a KLASSZIKUS ELLENTÉTEK kapnak hangsúlyt, mely tizenegy látványos bemutatót foglal magában. A klasszikus filmzenékre és régi slágerekre készült koreográfiák között lesznek gyors és lassú táncok, kicsik és nagyok előadásában, aerobik és moderntánc koreográfiák, szólók és nagycsoportos bemutatók melyet egy kivetített képösszefoglalóval és egy lendületes zárószámmal teszünk különlegessé. A szünet utáni második felvonás címe: MODERN KAVALKÁD. Ebben a részben tíz modern táncbemutatót adunk elő mai kortárs zenékre, fiatalos lendülettel és sok-sok eszközzel (pl. step pad, pompon, leplek, kendők, szárnyak, szalagok).
A szünetben a csoport történetét bemutató kiállítást tekinthetik meg az érdeklődők. A belépődíj: 500 Ft, jegyek kaphatók a Derkovits Kulturális Központban.
Támogatói jegyek is vásárolhatók a gála napján, mellyel hozzájárulhat a csapat eredményességéhez.
Info: www.gimnasztrada.hu