Motorosok fekete napja Borsodban

Motorosok fekete napja Borsodban
Motorosok fekete napja Borsodban
Borsodnádasd, Encs, Járdánháza, Miskolc, Ózd – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. április 13-án egy halállal és két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó baleset hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

A 3-as számú főúton egy szlovák felségjelzésű tehergépjármű elütött egy Encs irányából segédmotor-kerékpárjával érkező és elé kanyarodó férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott.

Ózdon a Mekcsey úton közlekedett segédmotor-kerékpárjával egy férfi, aki nem adott elsőbbséget a Dózsa Görgy útra történő bekanyarodásakor egy arra közlekedő személygépkocsinak, így összeütköztek. A baleset következtében a segédmotor-kerékpár vezetője súlyos sérülést szenvedett.

A 25-ös számú főút 57-es kilométerszelvényében Járdánháza és Borsodnádasd között közlekedett egy személygépkocsi, amelynek vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, ezért egy kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy másik gépjárművel. Ez után a balesetet okozó autónak egy másik, mögötte haladó jármű is nekiütközött.

A baleset során egy személy súlyos, míg két személy könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják a baleset körülményeit.

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék a legjobb megelőzés, ha betartják a közlekedési szabályokat!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Tragédia a 3-as úton Encsnél

Halálos közúti közlekedési baleset történt csütörtökön kora este a 3-as számú főúton Encs mellett.

 

Baleset a 25-ös számú főúton Járdánházánál, három sérült

Három személygépkocsi ütközött össze a 25-ös számú főúton Járdánháza és Borsodnádasd között csütörtök délután.