Motoros ütközött autóval Miskolcon, kerékpáros sérült meg Ózdon

Akt.:
Motoros ütközött autóval Miskolcon, kerékpáros sérült meg Ózdon
© Forrás : police.hu
Miskolc, Ózd – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 23-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Ózdon, a Mekcsey úton közlekedett 2017. augusztus 23-án 11 órakor egy 60 éves helyi férfi egy tehergépjárművel. A sofőr egy előtte haladó kerékpáros előzésébe kezdett, azonban nem tartott kellő oldaltávolságot és autója visszapillantó tükrével megütötte a kerékpárost, aki elesett. A baleset következtében a 20 éves ózdi férfit könnyű sérülésekkel szállították a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

Forrás : police.hu Forrás : police.hu ©

Miskolcon, az Andrássy úton haladt 2017. augusztus 23-án 19 óra 17 perckor egy 41 éves ózdi lakos motorkerékpárjával. A férfi közlekedése során egy kereszteződésben nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy Miskolc-Lillafüred irányába közlekedő személygépjármű sofőrje részére és összeütköztek. A baleset során a motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Forrás : police.hu Forrás : police.hu ©

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset nyolc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására a balesetek elkerülése érdekében.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –