Motoros KRESZ TOTÓ – Megvannak a nyertesek

Középen, balról a nyertesek: Bárány Dénes és Kolozsvári Krisztián
Középen, balról a nyertesek: Bárány Dénes és Kolozsvári Krisztián - © JLI
Miskolc – A bükkábrányi Bárány Dénes és a miskolci Kolozsvári Krisztián nyerte a rendőrség és a BOON közös totóját.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a megyei Balesetmegelőzési Bizottsággal, valamint a Borsod Online internetes portállal hirdette meg többfordulós KRESZ totóját. Ezúttal a motorosok és a segédmotorral közlekedők tudására voltak kíváncsiak a szervezők. A helyesen kitöltő két első helyezettnek a díjat a B-A-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ajánlotta fel.

A BOON-hoz több, mint 300 regisztráció futott be a két űrlapon, és mintegy 15 százalék hibátlan válasz. A sorsolás után a szerencse a segédmotorkerékpáros TOTÓ-ban a bükkaranyosi Bárány Dénesnek, míg a motorkerékpárosoknál a miskolci Kolozsvári Krisztiánnak kedvezett.

Nem volt nehéz

– Mivel néhány éve van B-kategóriás jogosítványom, ezért úgy érzem nem volt nehéz a TOTÓ, nem kellett utánanéznem a válaszoknak – mondta a díjátadó után Bárány Dénes, ötödéves elektrotechnikus tanuló, akihez hasonlóan nyilatkozott a „nagy motoros” Kolozsvári Krisztián is. Utóbbi nyertes éppen a napokban vizsgázik majd A-kategóriára, így aztán szerinte is könnyű volt a teszt.

A díjakat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója, Kovács Béla ezredes, és Pitkó László alezredes, a megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályvezetője adta át.

ÉM-JLI