Motoros és kerékpáros balesetek Borsodban, három sérült

Akt.:
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 3-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Borsodnádasdon, a Rákóczi Ferenc utcában 11 óra körül egy motoros nem adott elsőbbséget egy kisteher-gépkocsinak, aminek nekiütközött. A motoros súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

motoros2

Tiszaújvárosban, a Debreceni úton 15 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, aminek nekihajtott. A biciklis könnyebb sérüléseket szenvedett.

ujvaros_bringa650

Miskolcon, a Futó utcán 20 óra 15 perc körül haladt egy személygépkocsi, aminek vezetője, kanyarodása közben nekihajtott egy motorosnak, aki elesett. A motoros könnyebben sérült.

suzuki650

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hat esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, valamint arra, hogy aki ittasan, illetve más bódító hatású szer hatálya alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti. Fontos továbbá azt is hangsúlyozni, hogy a melegben a reakcióidő nő, a fáradékonyság fokozódhat, így csak kipihent állapotban induljanak útnak. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Kanyarodó autóba hajtott egy Skoda Miskolcon
Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon csütörtökön kora este a Futó utcán. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy Peugeot 206-os kanyarodott a Kapitány utca felé, amikor egy onnan kihajtani szándékozó Skoda Fabia vezetője „kidugta” az autója elejét a 206-...

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 2-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Edelényben, az Antal György úton 5 óra 40 perc körül egy személygépkocsi vezetője, elmondása szerint az erős napfényben ne...