Bulvár, celeb

2007.11.21. 07:27

Kanye West lemondta az esküvőt

<p>Az amerika rapper Kanye West lemondta az eredetileg még erre az évre tervezett esküvőt barátnőjével, Alexis Phiferrel. <DIA alt="Kanye West 2007. 11. 19." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kanye_West_2007__11__19_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Kanye West 2007. 11. 19." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Kanye West édesanyja, Dr. Donda West a múlt héten halt meg. Ez az oka az esküvő lemondásának.

Bár Kanye West igyekszik tartani magát a hirtelen, és tragikus eset után, azonban minden neki sem megy egyszerre. Bár turnéját folytatja, az esküvőhöz most nincsen ereje.

A rapper édesanyja egy plasztikai műtét után fellépő komplikáció miatt hunyt el. Kanye szeretné megvalósítani korábbi terveit, de most nem megy. Azért előrelátóan így nyilatkozott: "Hamarosan meglesz az esküvő, de csak csendes körülmények között. Jelenleg el sem tudom képzelni, hogy hatalmas pompával ünnepeljek.”

Kanye West számára most a legfontosabb a biztonság, és életének rendezése. Nagyon szereti menyasszonyát, úgy érzi, hogy Alexisben megtalálta élete szerelmét.

A mostani nehéz idők csak bebizonyították, hogy mennyire támaszkodhat Alexisre, és édesanyja halála arra is rádöbbentette a rappert, hogy az emberi kapcsolatok sokkal fontosabbak a pénznél, pompánál vagy bármi másnál.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!