Most lehull a lepel a titokról: Mennyit is keresnek pontosan a legjobban fizetett sztárok?

Jennifer Lawrence, Tom Cruise, Emma Stone
Jennifer Lawrence, Tom Cruise, Emma Stone - © Forrás: Reuters, iStock, Frazer Harrison/Getty Images
A valós bevételüket a celebek nem szívesen tárják nagy nyilvánosság elé. Persze, ez valamilyen szinten magánügy, de azért csak fúrja az ember oldalát, hogy mennyit is kaszálhat egy sztár Hollywoodban? Így ezt sem tudják teljesen titokban tartani. Persze legtöbbjük titka a több lábon állásban rejlik. Most kiderül, hogy jelenleg kik a legjobban kereső színészek és színésznők!

Mark Wahlberg – 68 millió dollár
mark_20wahlberg_20actor_202
Forrás: Shutterstock

Nem árulunk zsákmacskát, jelenleg ő Hollywood legjobban fizetett színésze. Mondjuk nem csupán a filmjeit, a Megjött Apuci 2-őt és Transformers: Az utolsó lovagot fizették meg ilyen jól, zenészként is próbál érvényesülni, valamint a saját reality-műsora is szép sikerrel fut. Ráadásul még étteremláncot is működtet. Így ő állhatott fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

Dwayne Johnson – 65 millió dollár
backenduser-14-2017-02-10-09-05-08
Forrás: Shutterstock

Nem sokkal marad el kollégája Mark Wahlberg mögött, Dwayne „A szikla” Johnson. Az egykori pankrátort leginkább akció-vígjátékokból ismerhetjük és igen bejött neki ez a szerep. Nem mellesleg az HBO egyik legnépszerűbb sorozatának a Nagypályásoknak egyszerre főszereplője és producere is. Hatalmas mosolyával és masszív felépítésével, most ő a második legjobban kereső színész Amerikában.

Adam Sandler – 50 millió dollár
adam_20sandler_20hat_202
Forrás: Shutterstock

Lehet őt szeretni vagy utálni, de tény, hogy évek óta az élvonalban van, annak ellenére, hogy a legutóbbi filmjei rendre megbuktak (legalábbis a kritikusok szerint). Ettől függetlenül szépen hoztak a konyhára, főként a Netlix-el kötött exluzív szerződése miatt, ahol rengeteg produkció mögött ő áll, mint producer.

Robert Downey Jr – 48 millió dollár
backenduser-14-2017-02-09-16-21-08
Forrás: iStock

Bár a sztár sokáig küzdött anyagi gondokkal, mégis briliánsan húzta ki magát a gödörből és emelkedett a legjobban fizetett hírességek közé ismét. A Vasember-széria és a Sherlock Holmes-filmek ismét elhozták neki a sikert és anyagi biztonságot. Ezek mellett pedig igen tehetséges énekes és producerként is ismert.

Tom Cruise – 43 millió dollár
backenduser-14-2017-02-09-16-24-34
Forrás: iStock

A háromszoros Golden Globe-díjas Cruise hihetetlenül tehetséges színész és filmkészítő. Hosszú évek óta nem hagyja magát kigolyózni a legfizetettebb sztárok közül. Megkérdőjelezhető magánélete ellenére a Mission Impossible film folytatásaival, jó megjelenésével és nem utolsó sorban taktikázásával elérte, hogy mindig számoljanak vele.

Emma Stone – 26 millió dollár
emma-stone-equal-pay
Forrás: Stewart Cook/Rex/Shutterstock

A Kaliforniai álom elsöprő sikere után a 28 éves színésznő elérte azt, hogy jelenleg ő a legtöbbet kereső színésznő Hollywoodban, valamint az Oscar-díjat is elvitte vele. A múlt évben az övé volt a legnagyobb részesedés, amit színész kapott egy film után.

Jennifer Aniston – 25,5 millió dollár
jennifer
Forrás: Mario Anzuoni/Reuters

Az egykori Jóbarátok-sztár nagyszerű példája a „több lábon állásnak”. Mivel sok céggel kötött szponzorációs szerződést, ezért neki az sem baj, ha egy-egy filmje nem olyan sikeres, mint várták (persze, szerepekből nincs hiány). Sőt saját hajápoló termékeket is piacra dobott nemrégiben, Living Proof néven.

Jennifer Lawrence – 24 millió dollár
lawrence
Forrás: Reuters

A fiatal színésznő nemcsak amellett szólalt fel, hogy a nők és a férfiak közötti bérszakadékot meg kellene szüntetni Hollywoodban, de egyre kapja a jobbnál-jobb szerepeket. Tavaly az anyám! és a Vörös veréb (mindkettőt idén fogják bemutatni Magyarországon) főszerepéért majdnem 25 millió dollárt kaszált. Persze kicsit a Dior is rásegített erre, akikkel Jennifer rendszeresen együttműködik.

Melissa McCarthy – 18 millió dollár
melissa
Forrás: Kevin Winter/Getty Images

A színésznő csak plusz 50 kilótól szabadult meg sikeresen (ami magában is elképesztő teljesítmény), pénztől nem. Hiába kaszálták el a Mike és Molly című vígjáték sorozatát, így is sikerült elérnie, hogy az élvonalban maradjon. Többet fizetnek neki epizódszerepért, mint egy kezdő színésznek főszerepért.

Mila Kunis – 15,5 millió dollár
mila
Forrás: David Buchan/Getty Images

Mila a rajongókkal együtt nevet a moziban… és ez meglátszik a bankszámláján is. A színésznő nem panaszkodhat legutóbbi főszerepe kapcsán, a Rossz anyák második része szép bevételt hozott. Sőt a hazánkban is igen népszerű Family Guy rajzfilmsorozat egyik karakterének állandó szinkronizálásával soha sincs munka híján.

Forrás: Careeraddict | Cbsnews


Recsegő padló, megmagyarázhatatlan események, démonok és persze Slender Man... ha élvezet a parát és az adrenalint, akkor popcornt a kézbe, és ne hagyd ki idén ezeket a horrorfilmeket! 1. A Babadook (Bemutató: 2018. február 1.) Igaz, maga a film 2014-es, ám a hazai mozikba most érkezett meg, „...

Azt gondolom, hogy keveseknek kell bemutatni a Szex és New York című sorozatot. Bár már régen véget ért, még mindig sokak kedvence, ahogy az utána megjelent két film is. Azonban arról kevésbé beszéltek, hogy a sorozat két kulcsfiguráját játszó színésznő, Sarah Jessica Parker (Carrie) és Kim Cattral...