Most a kupában küzd az MVSC

A Magyar Kupában szerepel csütörtökön az Albrecht-Miskolci VSC-MISI női röplabda csapata: a negyeddöntő első mérkőzésén a miskolci városi sportcsarnokban 17 órától a Gödöllőt fogadják.

A klub vezetésének tájékoztatása szerint a találkozót a nõnapra való tekintettel a hölgyszurkolók ingyen tekinthetik meg.
A két röplabda csapat egészen friss élményt tudhat maga mögött az egymás elleni küzdelemrõl, hiszen bajnoki találkozón múlt pénteken ugyancsak Miskolcon találkoztak, és a házigazdák 3:2 arányú gyõzelmet arattak.

Hullámvölgy nélkül

– Tanulságos mérkõzés volt, és a játékosok látták, hogy mi a célravezetõ ellenfelünk ellen – mondta Kerekes Attila, az MVSC edzõje. – Várhatóan most nem abban a felállásban fognak szerepelni, mint legutóbb, mely engem is meglepett. Természetesen szeretnénk továbblépni, a kupamérkõzések hangulata persze más, hiszen két találkozón dõl el a továbbjutás. Ezért most nekünk már az elejétõl nagyon oda kell figyelnünk: már csak a bajnoki elsõ, simán elvesztett szettjére gondolva. A lényeg, hogy ne legyen ilyen hullámvölgyünk. Ezen felül a Gödöllõ is biztosan nagyon fog küzdeni a jó eredmény eléréséért a visszavágóra ezért nehéz meccs vár ránk, és egyébként is jó erõkbõl állnak. A kulcs pénteken – az említett elsõ játszmát leszámítva – a jó védekezésünk volt, ami után keményen tudtunk támadni. A recept tehát megvan, és bízom benne, hogy ismét jól tudjuk majd alkalmazni.

PATovábbi hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek