Most a Karcsa a bajnok a Zemplén csoportban

Vihar miatt szakadt félbe pár perccel a lefújás előtt a Györgytarló – Füzér mérkőzés a labdarúgó megyei III. osztály Zemplén csoportjában. A fegyelmi bizottság a Füzérnek ítélte a meccset, így jelenleg a Karcsa a bajnok.

A kényszerű szünetben valaki megütötte az egyik füzéri tartalék játékost, ezért amikor a játékvezető a mérkőzés folytatására szólította a csapatokat, a füzériek nem voltak hajlandóak pályára lépni.

A Zemplén csoport fegyelmi bizottsága első fokon újrajátszást rendelt el. Ezt mindkét csapat megfellebbezte. A füzériek az ütés miatt, a györgytarlóiak pedig azért, mert a vendégek nem folytatták a bíró kérésére a mérkőzést. A hazaiaknak egy pont is elég volt ahhoz, hogy bajnokságot nyerjenek.

A fellebbviteli bizottság visszaadta a fegyelmi bizottságnak a döntés jogát úgy, hogy újrajátszást elrendelni nem lehet. A fegyelmi bizottság döntése alapján az ütés miatt a mérkőzés három pontját a Füzér kapja 3-0-s gólkülönbséggel. A füzériek belenyugodtak a döntésbe, a györgytarlóiak fellebbeznek. Ideiglenes tehát a Karcsa a bajnok.
-bg