Mosógépbe zárta, hogy meghaljon

Az anya kegyetlen módon végzett újszülött gyermekével: berakta egy nejlonzsákba, majd betette a mosógép forgódobjába, és rázárta az ajtót.

Most lenne csak egyéves az a kislány, akit édesanyja tavaly szeptemberben, születése után meggyilkolt.  A fülöpszállási asszony berakta az újszülöttet egy nejlonzsákba, majd betette a mosógép forgódobjába, és rázárta az ajtót – adta hírül a stop.hu.

Valószínű, hogy a csecsemőgyilkosságot előre eltervezte – senki sem tudott a terhességéről, csak a szülés napján nem jelent meg a munkahelyén. Másnap azonban már folytatta a munkát is.

A stop.hu információi szerint az asszonyt végül a szomszédja adta fel – ugyanis ő sejtette, hogy a nő gyermeket vár, pedig az neki is azt hazudta: csak meghízott.

Amikor azonban a szülés napján gyanús csend uralkodott a házban, a szomszéd tudta, hogy valami nagy baj lehet. Két nappal a csecsemőgyilkosság után az anyát letartóztatták.

A rendőrök házkutatást tartottak az asszonynál, és szörnyű bűzre lettek figyelmesek: elborzadva leltek rá az élettelen kisbabára…

A 38 éves, gyilkos asszonyt tegnap 6 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Bács-Kiskun megyei bíróság – az ítélethozatalnál semmilyen enyhítő körülmény nem merült fel…

Az asszonynak egyébként már van két gyermeke, korábbi házasságából. Az ő felügyeletüket a gyámhatóság ideiglenesen nevelőszülőkre bízta – tudta meg a stop.hu.Sporthírek