Miskolc hírei

2011.04.22. 16:06

Egyed Zsolt: Pintér Sándor tegyen rendet vagy távozzon

<p>Miskolc - Egyed Zsolt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti képviselője pénteken elmondta: a szikszói kettős gyilkosság elkövetőjével kapcsolatban nem kívánt jóslásokba bocsátkozni, hiszen a tettesek személye még a rendőrség előtt sem ismert, de a tragikus eseményben ismét megmutatkozott, hogy Borsodban nincs közbiztonság.</p>

Felszólította a kormányt, hogy cselekedjenek, mert csak az idén szinte heti rendszerességgel követtel el brutális bűncselekményt idős, védtelen emberek ellen. Egyed Zsolt szerint Pintér Sándornak az a legnagyobb gondja, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület és a csendőrség ellen harcoljon, ahelyett, hogy biztosítaná a rendet és a közbiztonságot, illetve a rendőrség számára azokat a lehetőségeket amelyek alapján hathatósan léphetnek fel a bűnözőkkel szemben. Ha nem lesz rend, ne csodálkozzon a kormány, ha a vidéki emberek saját kezükbe veszik a sorsukat, tette hozzá.

Egyed Zsolt elmondta még: a rendőr-főkapitány által felajánlott egymillió és a szikszói önkormányzat által felajánlott 100 ezer forint nyomravezetői díj mellé egy magánszemély is felkínált 100 ezer forintot annak, aki érdemi információkkal tudja segíteni a nyomozást.

ÉM


Nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a szikszói kettős gyilkosság ügyében

fuggetlen | 2011.04.22 13:44
Miskolc, Szikszó - Egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a szikszói kettős gyilkosság elkövetőinek kézre kerítése érdekében - közölte Gaskó Bertalan a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Mint elmondta: a idős házaspárt szerdán találták holtan Szikszói lakásukban. A 83 éves férfi és 79 éves felesége halálát idegenkezűség okozta, egyes források szerint mindkettejüket megkötözték és brutálisan bántalmazták.

Szikszói kettős emberölés: egymillió forintos nyomravezető díj

boon | 2011.04.22 12:25
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt folytat eljárást.

Közbiztonsági fórum Szikszón

boon | 2011.04.22 11:19
Szikszó - Az idős házaspár brutális meggyilkolása miatt pénteken 11 órára hirdettek meg közbiztonsági fórumot Szikszón. Helyszíni tudósítás!

Állatias kegyetlenséggel végeztek áldozataikkal Szikszón

eszak | 2011.04.21 18:39
Szikszó - Székhez kötözték, agyba-főbe verték a idős házaspárt gyilkosaik.

Százezer forintos díjat ajánlott fel Szikszó a nyomravezetőnek

boon | 2011.04.21 13:21
Mély megdöbbenéssel és őszinte szívvel gyászol Szikszó város lakossága, önkormányzata.

Szikszói tragédia: állatias brutalitás

boon | 2011.04.21 12:00
Szikszó - A csütörtökön reggel kiadott közleményben a B.-A.-Z. megyei Rendőr-főkapitányság is elismerte, hogy a szerdán este Szikszón holtan talált házaspár emberölés áldozata lett, de a nyomozás érdekében dr. Gaskó Bertalan rendőr-alezredes nem osztott meg további információkat portálunkkal.

Kettős emberölés Szikszón

boon | 2011.04.21 10:07
Szikszó - Szikszói lakásukban 2011. április 20-án holtan találtak rá egy idős házaspárra. A 83 éves férfi és 79 éves felesége halálát idegenkezűség okozta.

Kettős halál Szikszón

eszak | 2011.04.20 21:34
Szikszó. Röviddel ezelőtt kaptuk a hírt, hogy otthonában holtan találtak egy idős helybeli házaspárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!