Montenegróban Pamela Anderson: öko-hotelba fektet a kebelcsoda

Hétfő este érkezett meg a montenegrói tengerpartra Pamela Anderson. A Baywatch című sorozat egykori sztárját kedd reggel helikopter vitte a balkáni miniállam fővárosába, hogy a befektetési lehetőségekről tájékozódjon. Szerb lapinformációk szerint a szőke kebelcsoda egy budvai luxushotelban szállt meg. Az éjszakát is a szállodában töltötte, nem ment bulizni. Pamela Anderson még tavaly határozta el, hogy befektet Montenegróban. Egy öko-szálloda építésében érdekelt. Most azért érkezett Montenegróba, hogy a helyi kivitelezővel tárgyaljon.

A kiszivárgott tervek közt szerepel egy podgoricai és meljinei szálloda építése. A kivitelező már meg is kezdte az építkezést. Ebbe szállna bele a sztár. Pamela Anderson korábban azt mondta: nagyon fontos neki az egészség, a környezettudatosság, éppen ezért döntött úgy, hogy részt vesz a montenegrói beruházásokban. A lehetőségről egyébként tavaly, Abu Dabiban hallott először, egy ottani szállodaépítő cégtől. A színésznő fantáziáját megmozgatta, hogy Montenegró hivatalosan a világ első öko-állama- bár a gyakorlat azt mutatja, hogy ez inkább csak papíron igaz.

A kebelcsoda egyébként kedden mindkét építkeés helyszínre ellátogat. Meljinében megnézi az egykori jugoszláv elnök, Josip Broz Tito villáját is. Majd ezek után egy luxusjachttal hajókázik az Adrián. Néhány fogadást is rendeznek a szőkeség tiszteletére, aki csütörtökön utazik el Montenegróból.

A Blic című belgrádi lap úgy tudja, hogy Pamela Anderson arra kérte vendéglátóit, hogy helyi specialitásokat készítsenek neki- természetesen bio alapanyagokból. Innivalónak pedig drága pezsgőt kért a színésznő.