Monok népszavazást kezdeményez

Monok polgármestere ügydöntő népszavazást kezdeményez. Az erről szóló dokumentumot hétfőn adták postára az Országos Választási Bizottságnak.

– Ez nem egy új történet – mondta érdeklődésünkre Szepessy Zsolt, Monok polgármestere –, hanem, egy új fejezete annak a történetnek, amely a két, most már településünkhöz fűződő önkormányzati határozat meghozatalával kezdődött.

Azért kezdeményeztük az ügydöntő népszavazást, mert úgy érezzük, a szociális törvényt meg akarják változtatni ugyan, de ha abban az irányban történik meg, ahogy arról a politikusok nyilatkoznak, akkor ez a törvény sem fogja elérni a célját.

Mi igenis nyomást akarunk gyakorolni a kormányra a kezdeményezésünkkel, hogy a szociális törvény abba az irányban módosuljon, amivel az ország többsége is egyetért. A népszavazás kezdeményezéséről szóló dokumentumot már elpostáztuk a választási bizottsághoz. Amennyiben befogadják a kezdeményezésünket, akkor nyilvánosságra fogom hozni a kérdéseket is.
-bg-0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s